Σχετικά με εμενα και το Sikia.gr.

Πριν από αρκετά χρόνια εντελώς απρογραμματιστα και τυχαία, ξεκίνησα να ασχολουμε με το χωρο γενικά του σχεδιασμου και της κατασκευης ιστοσελίδων.
Αρχικά ένιωσα την ανάγκη της δημιουργίας ενός ιστοχώρου που θα λειτουργούσε σαν φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και ιδεών, ευτυχώς εγκατέλειψα γρήγορα την ιδέα και στράφηκα προς την προβολή των πληροφοριών σχετικά με καταλύματα και γενικά όλη την περιοχή.
Έτσι κάπως γεννήθηκαν αρχικά οι πρωτες μου ιστοσελίδες με πρώτη τον www.toronaios.gr που γρήγορα εδωσε την θεση του στο www.Sithoniahotels.gr και φυσικά κάπου εκεί ήρθε και το Sikia.gr που ασχολείτε αποκλειστικά με την όμορφή και μοναδική Συκιά μας .
Το υφος της ιστοσελίδας ειναι περισσότερο ένας κατάλογος που αφορά την προβολή όλων των υπηρεσιων, επαγγελματικών και τουριστικών , που μπορουμε να παρέχουμε στους επισκέπτες της .
Είναι ένας δωρεάν κατάλογος όλων των επαγγελματιών της περιοχής και μέσα από την φόρμα καταχώρησης μπορεί όποιος επιθυμεί να καταχωρήσει την επιχειρησή του.

image

Ποιος ειναι ο σκοπός του Sikia.gr

Μετά από αρκετά χρόνια που λειτουργεί η σελίδα αυτή , έχει καταφέρει να ειναι μια από τις πρωτες στις αναζητήσεις σε οτι αφορά την περιοχή μας και με μεγάλη επισκεψιμότητα από χρήστες από όλο τον κόσμο , ο σκοπός της σελίδας αυτής ειναι να προβάλει όσο μπορεί καλύτερα και να φέρει πολλούς επισκέπτες στην Συκιά.
Και τα εχει καταφέρει μια χαρά εως εδώ.
Η ιδέα και το ονειρο άρχισε να γινετε πραγματικότητα.
Αυτός ειναι και ο λόγος που προχωράω σε μια μεγάλη αλλαγη , τόσο στο σχεδιαστικό του τμημα , όσο και στο λειτουργικό.
Πρόσθεσα προσφατα μια νέα και ευχρηστη φόρμα καταχώρησης για τις επιχειρήσεις που θα θελησουν να καταχωρηθουν από μονες τους και διευρηνα τις κατηγορίες του κεντρικου καταλόγου με περισσότερα επαγγέλματα και υπηρεσίες.

image

Ποιοι μπορούν να καταχωρηθούν στο Sikia.gr

Όλοι μπορούν να καταχωρηθούν στον κατάλογο του Sikia.gr και ειναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
Εχω ήδη ξεκινήσει να καταχωρώ όσα μπορώ από μονος μου, βέβαια δεν μπορω να κανω όλες τις καταχωρήσεις χωρίς και την δική σας βοήθεια και συνδρομή.
Για αυτό όσοι μπορείτε μπορειτε να εγγραφειτε ως μέλη και να κανετε την καταχωρηση της επιχειρησής σας μονοι σας, αλλα και όσοι νομιζουν οτι δεν θα τα καταφερουν από μονοι τους, μπορουν να μου στειλουν κειμενα , φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας για να την κανω εγω.
Και όπως προειπα ειναι απολύτως δωρεάν.

image

Τι άλλο έχω φτιάξει

Παράλληλα με τις ιστοσελίδες που ανάφερα πιο πάνω , ξεκινησα κάποια στιγμή μια ηλεκτρονική καταγραφή των δικών μας καλιτεχνών και τα δημοσιευσα σε μια ιστοσελίδα που λέγετε Art.sikia.gr

“Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να τιμήσει τους ανθρώπους αυτούς που με την τέχνη τους τίμησαν την Συκιά και βοήθησαν στο να γίνει γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο.Μέσα από τις δημιουργίες τους, ταξιδεύουμε στον κόσμο της τέχνης.”